lid / donateur worden
Lidmaatschap u koopt dan éénmalig 5 aandelen á €2.50 en betaalt daarna jaarlijks € 7,=
Donateursschap betaalt € 10,=

U kunt u een mail sturen aan: leden@ijsclubholten.nl met uw gegevens

Bij elk lidmaatschap of donateursschap ontvangt u 2 entree kaarten waar u het gehele seizoen indien er ijs is kunt schaatsen, Mocht u met meer dan 2 personen komen te schaatsen dient u voor deze personen een entreekaart te kopen of een 2e lid/ donateurschap af te sluiten. Hebt u een donateurskaart of lidmaatschapskaart aangevraagd, dan komt in het najaar iemand u deze persoonlijk brengen en u kunt dan bij diegene de kaarten betalen

Privacy verklaring IJsclub De NoordPool

IJsclub De NoordPool verwerkt van de leden en donateurs naam en adresgegevens van u met als doel om u elk jaar persoonlijk de lidmaatschaps- of donateurskaart te kunnen bezorgen, of om andere redenen te kunnen contacteren over zaken die met de ijsclub te maken hebben. Voor diegenen die ons hebben gemachtigd te betalen via een automatische incasso, noteren wij met dat doel ook de bankgegevens. Deze persoonlijke gegevens worden niet langer dan strikt nodig is voor het doel bewaard. We hanteren een bewaartermijn van 2 jaar nadat een lid of donateur zich heeft afgemeld.

U kunt met ons contact opnemen via leden@ijsclubholten.nl om uw gegevens in te zien, te wijzigen, of te verwijderen.

Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. De IJsclub slaat uw persoonsgegevens beveiligd op en ze zijn alleen toegankelijk voor het dagelijks bestuur en de administratie.